GONDOLATOK

2 utep logo feketebetuk mini 250

A Biztonságos Út!

Megrendelőnek, munkatársnak, Beszállítónak 2006-óta !

A hosszútávú korrekt értékteremtés!

 

Elkötelezettség Megrendelőink felé 

A feladataink elvégzése során ügyelünk arra, hogy a megrendelőin elégedettek legyenek, hogy a vállalatunk által vállalt feladatok I.o. minőségben teljesüljenek. Munkánkat folyamatosan dokumentáljuk, így Megrendelőink ellenőrzésük alatt tarthatják azt. Minden munkánkra garanciát vállalunk.Garanciális biztosítékot adunk.

Hitelesség beszállítóink felé

Cégünk korrekt, stabil és hosszú távú üzleti kapcsolatot ápol beszállítóival.

Szállítói szerződéseink megbízhatóságot és támaszt jelentenek mind az Út és Mélyépítő Kft. mind a Beszállító partner számára. Fontosnak tartjuk a fizetési teljesítések határidejét. Elengedhetetlennek tartjuk a szavahihetőséget. Ennek köszönhető, hogy a partnerhálózat stabil,és minden tekintetben megbízható.

Munktárasaink megbecsülése

Talán a hosszú távú siker elérésének egyik legfontosabb alkotó eleme a munkatársaink kiválasztásában rejlik.Munkatársaink kiválasztásánál fontos szempont, a megbízhatóság a szakmai tudás, és nem utolsó sorban a józan családbarát életvitel.

 Társadalmi elkötelezettség

Az Út és Mélyépítő Kft. vállalja társadalmi elkötelezettségét.
Fontosnak tartjuk, hogy betartsuk a jogszabályokat, hogy mindig határidőben tegyünk eleget pénzügyi kötelezettségeinknek. Vállalatunk nem alkalmaz "fekete munkásokat" és minden beszállító-alvállalkozó figyelmét felhívjuk, hogy az általunk irányított munkaterületeken, nem megengedett a törvénytelen foglalkoztatás.

Tudjuk,hogy ár-érték arányt tekintve mi a vállalkozások között a legjobbak közé tartozunk.

Kérjük bízzon bennünk - megéri.